ΕΤΟΙΜΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ - ΓΚΑΖΟΝ

Χλοοτάπητας γκαζόν τοποθέτηση γκαζόν συντηρήση


Χλοοτάπητας γκαζόν τοποθέτηση γκαζόν συντηρήση

Επίσημος συνεργάτης Hellasod

Το Green Factory  είναι ο επίσημος συνεργάτης Χανίων της Hellasod, της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής έτοιμου χλοοτάπητα στην Ελλάδα που απέκτησε πρώτη πιστοποιητικό διασφάλισης ποιότητας ISO 9001. Η εταιρεία Green Factory αναλαμβάνει την παράδοση και την τοποθέτηση των υβριδίων «Δίας», «Platinum» και «Ηρακλής».
Έτοιμος χλοοτάπητας

Πιστοποίηση
Ο "πιστοποιημένος χλοοτάπητας" της Hellasod έχει τα μοναδικά χαρακτηριστικά ποιότητας και ιδιοτήτων, όπως αυτά ορίζονται βάσει συγκεκριμένων προδιαγραφών για τα υβρίδια της θερμόφιλης ποικιλίας γκαζόν. Αυτό σημαίνει ότι το συγκεκριμένο προϊόν, είτε προορίζεται για επαγγελματική χρήση σε γήπεδα ποδοσφαίρου, γήπεδα 5 Χ 5, γήπεδα γκολφ, ξενοδοχεία, πάρκα, παιδικές χαρές, περιβάλλοντες χώρους καταστημάτων και εμπορικών κέντρων είτε προορίζεται για ιδιωτικές κατοικίες, διαθέτει και διατηρεί διαχρονικά τα υψηλά standard ποιότητάς του.


Προτερήματα
Τα προτερήματα του έτοιμου χλοοτάπητα είναι πολλά. Πέραν της άμεσης τοποθέτησης του και της εντυπωσιακής αλλαγής του τοπίου σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ο έτοιμος χλοοτάπητας αντέχει σε σκληρές και αντίξοες συνθήκες, μπορεί να εγκατασταθεί οποιαδήποτε εποχή και σε οποιοδήποτε τύπο εδάφους όσο δύσκολη και αν είναι η πρόσβαση ή η κλίση του ενώ έχει χαμηλότερη κατανάλωση νερού σε σχέση με τον χλοοτάπητα σποράς. Το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο και σίγουρο μιας και ο έτοιμος χλοοτάπητας έρχεται στον χώρο σας απαλλαγμένος από ζιζάνια, έντομα ή άλλες ασθένειες που μπορούν να αλλοιώσουν το τέλειο και εντυπωσιακό αρχικό αποτέλεσμα μετά το πέρας των εργασιών.

Επικοινωνήστε μαζί μας για το χλοοτάπητα, το γκαζόν, την τοποθέτηση, τη συντηρήση. 

Ποικιλίες έτοιμου χλοοτάπητα

- Platinum -

Το πιστοποιημένο υβρίδιο Paspalum είναι ο χλοοτάπητας της επόμενης 10ετίας και ένας από τους πιο ανθεκτικούς στο κόσμο. Είναι πολύ πυκνός και βελούδινος, ιδανικός για θερμά κλίματα με μικρές έως μηδενικές απαιτήσεις σε εντομοκτόνα και μυκητοκτόνα. Είναι ιδανικός για νησιά όπου το νερό είναι περιορισμένο με πολύ χαμηλές απαιτήσεις σε κατανάλωση νερού, έως και 60% λιγότερο από άλλες ποικιλίες. Αντέχει σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες, 45οC και περισσότερο, ενώ στη περίπτωση χαμηλών θερμοκρασιών, κάτω των 5oC, πέφτει σε λήθαργο δηλαδή κιτρινίζει το φύλλωμα του και επανέρχεται στο φυσιολογικό του χρώμα την άνοιξη.

- Δίας -

Το υβρίδιο Bερμούδας είναι ένας πυκνός αλλά απαλός, λεπτόφυλλος και βαθυπράσινος χλοοτάπητας. Διαθέτει ένα βαθύ ριζικό σύστημα που τον κάνει απρόσβλητο στις περισσότερες ασθένειες που τον κάνει ιδανικό για παραθαλάσσια μέρη, πισίνες και αμμώδη εδάφη. Δείχνει μεγάλη αντοχή στη ξηρασία και μπορεί να ποτιστεί με πολύ άσχημο νερό (8.000 mS/cm αγωγιμότητα) ή ακόμη και με μίξη θαλασσινού νερού (έως 30%). Έχει μεγάλη αντοχή στη χρήση και αντέχει σε θερμοκρασίες άνω των 40 °C ενώ σε θερμοκρασίες κάτω των 2 °C πέφτει σε λήθαργο δηλαδή κιτρινίζει το φύλλωμα του και επανέρχεται στο φυσιολογικό του χρώμα την άνοιξη.

- Ηρακλής -

Το υβρίδιο Tall Fescue είναι ένας χλοοτάπητας ψυχρής περιόδου, κατάλληλος για κλιματολογικές συνθήκες με μεγάλες εναλλαγές θερμοκρασίας. Έχει έντονα πράσινο χρώμα και μέτρια έως ελαφρώς μεγάλα φύλλα ενώ οι απαιτήσεις συντήρησης και ποτίσματος είναι χαμηλές. Είναι κατάλληλος για δημόσιους και κοινόχρηστους χώρους όπως παιδικές χαρές και χώρους άθλησης, νησίδες και πρανή δρόμων αλλά και παραθαλάσσια μέρη με ήπιες ή ημιτροπικές κλιματολογικές συνθήκες. Χαρακτηρίζεται από μεγάλη αντοχή σε ξεροθερμικές συνθήκες ενώ είναι το #1 μεταξύ των ποικιλιών της ψυχρής περιόδου.s